Doneren bewoners

Een speeltuin bouw je niet 'zomaar even'. Inmiddels zijn we al maanden met een enthousiast team aan de slag geweest om een te gekke plek te bouwen voor gezinnen met kinderen. Met de donatie van Mijn Buurt Assen (€ 25.000,-) hebben we een goede start gemaakt met dit project. Echter, een mooie grote speeltuin kost veel geld. Daarom vragen we de inwoners van Assen om ook een bijdrage te doen. Wat je maar kunt missen, met alle bijdragen wordt het alleen maar nóg mooier!

Crowdfunding

Aan de hand van crowdfunding hopen we een mooie bijdrage op te halen uit Kloosterveen, maar wellicht ook uit andere wijken in Assen. De speeltuin is er namelijk voor élk kind in de gemeente! Maar wat is crowdfunding nou precies?

 

Deze vorm van publieksfinanciering is een alternatieve wijze om een project te financieren. We kunnen er namelijk niet vanuit gaan dat de gemeente alles zomaar voor ons regelt. Zij doen de eerste aanzet, wij maken het af. Samen spelen, samen delen toch? Je kunt zelf bepalen welk bedrag jij wilt bijdragen.

 

We werken voor deze crowdfunding-actie samen met een externe website. Zij verzorgen het hele traject van inkomsten en zorgen voor een goede afhandeling van jouw donatie.

doneer ook en speel eerder!

Wanneer jij een bijdrage doet aan de hand van de crowdfunding-actie zit daar een groot voordeel aan. Omdat jij helpt bij de realisatie van de speeltuin, mag je eerder komen spelen dan anderen. We nodigen je uit voor de speciale test-dag waarbij jij al een dag voor de opening mag komen spelen. Superleuk, want zo ontmoet je gelijk alle andere mensen die ook hebben gedoneerd!


Stichting Speeltuin Kloosterveen - KVK 75424169

post@speeltuinkloosterveen.nl

Doneer jouw bijdrage en word vriend van feest!

Privacy verklaring