Sponsoren bedrijven

Een speeltuin bouw je niet 'zomaar even'. Inmiddels zijn we al maanden met een enthousiast team aan de slag geweest om een te gekke plek te bouwen voor gezinnen met kinderen. Met de donatie van Mijn Buurt Assen (€ 25.000,-) hebben we een goede start gemaakt met dit project. Echter, een mooie grote speeltuin kost veel geld. Daarom vragen we de inwoners van Assen om ook een bijdrage te doen. En natuurlijk mogen bedrijven ook hun steentje bijdragen!

jouw eigen spandoek of naamplaatje

Omdat we je dankbaar zijn voor je gift, willen we hier iets voor terugdoen. Vanaf de weg is de Speeltuin Kloosterveen goed zichtbaar. Er worden hekken geplaatst rondom de speeltuin. Hier kunnen reclamedoeken aan worden bevestigd. Ook is het mogelijk om een naamplaatje op het welkomsbord of een speeltoestel te plaatsen. Je leest er alles over in de speciale sponsorpakketten die we aanbieden. Wil je dat we je terugbellen om te overleggen wat voor jou de beste oplossing is? Dat kan ook! 

Sponsoren is aftrekbaar!

Wist je dat het sponsoren van goede doelen in veel gevallen aftrekbaar is bij de aangifte inkomstenbelasting? Je leest er alles over op de website van de belastingdienst. Draag bij aan een nóg mooier Kloosterveen en Assen, word sponsor van Speeltuin Kloosterveen!